Ιππόδρομος

Με φαβορί αλλά και... παγίδες!

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 - 15:28

Μόλις πέντε κούρσες διεξάγονται σήμερα στο Μαρκόπουλο, με το πρόγραμμα να συμπληρώνεται από δυο ιπποδρομίες από την Νότια Αφρική. Σίγουρα υπάρχουν στηρίγματα ειδικά για τα πολύπλοκα παιχνίδια αλλά και τα ΣΚΟΡ αλλά παράλληλα καιροφυλαχτούν και εκπλήξεις που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να μοιράσουν χρήμα στους νικητές.

Με φαβορί αλλά και... παγίδες!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ το ΣΚΟΡ3 παίζεται από την 1η μέχρι την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 2-4-6

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 5-2-6-4.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΣΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΚΑΜΑΡΙ, ΓΟΥΟΡΙΛΥ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1100 μέτρα, ο ΣΑΞΟΝ ΒΙΛΑΤΖ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΤΖΟΥΡΕΜΙ, ΜΑΝΟΥΣΑΚΙ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΕΝΣΥΑΑΜΠ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΚΟΜΠΡΑΙΖ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, η ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως η ΝΤΕΙΝΤΡΗΜ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και η ΝΤΙΣΠΙΟΥΤΕΝΤ.