Ιππόδρομος

Φαβορί σε λίγες διαδρομές!

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 - 15:33

Μόλις έξι διαδρομές συμπληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο, με τις εγγραφές να είναι λίγες, ενώ ξεχωρίζει η πρώτη κούρσα για το κύπελλο Ερμή. Σίγουρα υπάρχουν στηρίγματα κυρίως για τα πολύπλοκα παιχνίδια αλλά σε περίπτωση κάποιας έκπληξης, θα μοιραστεί και χρήμα.

Φαβορί σε λίγες διαδρομές!

Για σήμερα το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 6η, ενώ το ΣΚΟΡ6 παίζεται από τον 1η μέχρι και την 6η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, ο ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΓΚΑΙ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΡΑΙΒΑΛ ΟΡΝΤΕΝ, ΛΟΥΝΓΚΟ ΠΟ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1200 μέτρα, ο ΚΟΡΕΝΤΙΝ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΜΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με την ΕΒΕΛΥΝΑΣΤΑΖΙΑ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ, ΣΟΥΙΤ ΠΟΕΜ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΟΚΤΟΛΑ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΧΑΡΒΕΣΤ ΧΟΜ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, ο ΔΟΝ ΗΛΙΑΣ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΜΑΡΒΕΛΟΥΣ ΜΑΙΝΤ, ΓΚΟΟΥ ΜΟΝΤΑΝΑ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για την ΡΟΖΕΤ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΣΤΡΟΝΓΚ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΓΚΟΟΥ ΠΕΡΠΛ ΝΑΙΤ.