Ιππόδρομος

Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα!

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:55

Επτά ιπποδρομίες διεξάγονται σήμερα στον Μαρκόπουλο, σε ένα αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα που έχει αρκετό ενδιαφέρον, κυρίως για τα ΣΚΟΡ και τα πολύπλοκα στοιχήματα που αναμένεται να προσφέρουν αρκετά κέρδη στους νικητές.

Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα!

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 από την 4η μέχρι και την 7η, ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, ο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΑΙΚΟΝ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΔΟΝ ΗΛΙΑΣ, ΕΒΕΛΥΝΑΣΤΑΖΙΑ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1300 μέτρα, ο ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να σημειώσει νίκη. Από κοντά ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ, ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΑΝΔΡΟΥΣΑ, από κοντά ο ΓΚΟΟΥ ΠΕΡΠΛ ΝΑΙΤ ενώ δεν αγνοείται και ο ΑΙΛΑΝΤ ΛΑΚ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, ο ΠΕΡΟΥΝ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΟΝΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η κούρσα, ο ΜΑΡΒΕΛΟΥΣ ΜΑΙΝΤ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΤΖΩΡΤΖ ΝΙΚ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ο ΣΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη και πιθανόν το στήριγμα της ημέρας. Ίσως ο ΣΑΞΟΝ ΒΙΛΑΤΖ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΚΟΡΕΝΤΙΝ, ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΣΤΡΟΝΓΚ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η κούρσα και στα 1000 μέτρα, ο ΕΝΣΥΑΑΜΠ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΤΖΕΝΝΑΡΟ, ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ.