Ιππόδρομος

Πρόγραμμα οριακών καταστάσεων!

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:05

Μόλις έξι ιπποδρομίες διεξάγονται σήμερα από το Μαρκόπουλο που σίγουρα υπάρχουν αρκετά στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια αλλά πιθανές εκπλήξεις μπορούν να προσφέρουν αρκετά χρήματα στους νικητές.

Πρόγραμμα οριακών καταστάσεων!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 6η ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 1η μέχρι και την 6η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, η ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ, ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1000 μέτρα, ο ΤΖΟΥΡΕΜΙ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΑΡΡΑΝ ΜΠΕΙ, ΑΙΛΑΝΤ ΛΑΚ, ΜΑΝΟΥΣΑΚΙ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΑΡΙΩΝΑΣ, ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΙΣΟΝ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, η ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί η ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί η ΚΟΡΕΝΤΙΝ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1400 μέτρα, ο ΔΟΝ ΗΛΙΑΣ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΡΑΜΟΒΟΥΝΙ, ΑΤΛΑΣ, ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΓΚΟΟΥ ΠΕΡΠΛ ΝΑΙΤ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΟΚΤΟΛΑ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΣΑΟΥΑΣΝΤΙ.