Ιππόδρομος

Υπάρχουν στηρίγματα!

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:20

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με οχτώ διαδρομές, εκ των οποίων οι δυο πρώτες είναι από την Νότια Αφρική και συγκεκριμένα το Greyville. Πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια και για τα ΣΚΟΡ.

Υπάρχουν στηρίγματα!

Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν και δυο 4 ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 3η μέχρι και την 8η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 1-6-5-3.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1600 μέτρα και πάλι από την Νότια Αφρικά, η σειρά προτίμησης είναι: 2-4-6-1.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη ο ΛΟΥΝΓΚΟ ΠΟ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΕΝΣΥΑΑΜΠ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΤΖΕΝΝΑΡΟ, ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1400 μέτρα, ο ΑΧΑΤΗΣ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΙ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΓΟΥΑΦΡΑ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΑΙΚΟΝ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΠΕΡΟΥΝ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΔΟΝΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ.

8η ιπποδρομία

Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΗΤ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΕΒΕΛΥΝΑΣΤΑΖΙΑ, ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ.