Ιππόδρομος

Kρύβει... παγίδες αλλά και χρήμα!

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2023 - 14:24

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με επτά διαδρομές αμιγώς ελληνικές, όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια.

Kρύβει... παγίδες αλλά και χρήμα!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, ο ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΗΤ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΑΤΛΑΣ, ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1000 μέτρα, ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΚΟΜΠΡΑΙΖ, ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΪΝ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΡΑΜΟΒΟΥΝΙ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ, ΣΠΑΡΤΗ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΣΟΥΙΤ ΜΑΡΑΚΙ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΑΝΔΡΟΥΣΑ, ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, ο ΤΖΟΥΡΕΜΙ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΜΑΝΟΥΣΑΚΙ, ΦΑΣΤ ΛΑΙΤΙΝΓΚ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΣΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΣΤΡΟΝΓΚ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΜΑΡΒΕΛΟΥΣ ΜΑΙΝΤ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ.