Ιππόδρομος

Στηρίγματα αλλά και... παγίδες!

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 - 13:27

Μόλις επτά διαδρομές διεξάγονται σήμερα στον Μαρκόπουλο, με το πρόγραμμα μάλιστα να “γεμίζει” με δυο κούρσες από την Νότια Αφρική. Λίγες και πάλι οι εγγραφές στις περισσότερες ιπποδρομίες, παροιυσιάζοντας πάντως μερικά καλά στηρίγματα κυρίως για τα ΣΚΟΡ και τα πολύπλοκα παιχνίδια.

Στηρίγματα αλλά και... παγίδες!

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 από την 4η μέχρι και την 7η, ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική η σειρά προτίμησης είναι: 4-2-10-9.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική η σειρά προτίμησης είναι: 2-6-9-1.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΑΛΤΑ, από κοντά ο ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΙ ενώ δεν αγνοείται και ο ΟΡΙ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, ο ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΑΙΚΟΝ, ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η κούρσα, ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο ΡΕΓΚΝΟΥΜ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ο ΓΟΥΪΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΙ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΡΙΒΕΡ ΛΟ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΣΑΟΥΑΣΝΤΙ, ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η κούρσα και στα 1200 μέτρα, ο ΑΡΡΑΝ ΜΠΕΙ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΔΟΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΚΟΛΝΤ.