Ιππόδρομος

Αξιόλογο πρόγραμμα!

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 - 14:52

Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα διεξάγεται σήμερα στο Μαρκόπουλο, με επτά διαδρομές. Σε αρκετές εξ' αυτών υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα αλλά παράλληλα και πολλές παγίδες που μπορούν να προσφέρουν χρήμα στους νικητές ειδικά στα πολύπλοκα παιχνίδια και τα ΣΚΟΡ.

Αξιόλογο πρόγραμμα!

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 από την 4η μέχρι και την 7η, ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, ο ΝΤΕΙΡΑ ΣΤΕΙΣΟΝ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ, ΑΡΙΩΝΑΣ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1000 μέτρα, ο ΡΕΓΚΝΟΥΜ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να σημειώσει νίκη. Από κοντά η ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΕΒΕΛΥΝΑΣΤΑΖΙΑ, ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στην ΑΝΔΡΟΥΣΑ, από κοντά η ΝΤΕΙΝΤΡΗΜ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΡΗΤΕΡΝ ΒΟΓΙΑΤΖ, ΣΟΥΙΤ ΠΟΕΜ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η ιπποδρομία, και στα 1800 μέτρα, η ΡΟΖΕΤ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι Ε ΛΙΤΛ ΡΙΣΠΕΚΤ, ΣΤΟΡΜ ΓΟΥΟΤΣ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η κούρσα, ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ο ΛΟΥΝΓΚΟ ΠΟ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη και πιθανόν το στήριγμα της ημέρας. Ίσως ο ΡΑΙΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και ο ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η κούρσα και στα 1400 μέτρα, ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΑΧΑΤΗΣ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΣΟΥΪΝΛΕΙ, ΕΞΠΕΡΤ ΠΑΟΥΕΡ.