Ιππόδρομος

Αξιόλογο πρόγραμμα!

Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 - 13:12

Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα σήμερα από το Μαρκόπουλο, με επτά διαδρομές. Σε αρκετές εξ' αυτών υπάρχουν στηρίγματα αλλά παράλληλα και παγίδες, που μπορεί όμως να οδηγήσουν σε υψηλές αποδόσεις, ειδικά στα πολύπλοκα στοιχήματα και τα ΣΚΟΡ. Ξεχωρίζει το κύπελλο 28ης Οκτωβρίου με μόλις όμως τέσσερις εγγραφές.

Αξιόλογο πρόγραμμα!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 παίζεται από την 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελείται βέβαια και ο ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΙ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1000 μέτρα, ο ΣΙΚΙΝΤ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΣΚΡΟΥΤΖ, ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ, ΦΑΙΑΚΑΣ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, ξεχωρίζει ο ΜΑΡΒΕΛΟΥΣ ΜΑΙΝΤ που δείχνει ότι είναι εκ των φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ, ΕΝΚΙΝΤΕΛ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΡΙΒΕΡ ΛΟ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, η ΔΟΝΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΣΠΑΡΤΗ, ΦΙΓΑΛΟΣ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για την ΜΠΛΟΥ ΠΡΙΝΣΕΣ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΑΡΡΑΝ ΜΠΕΙ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΑΡΚΤΙΚ ΜΠΛΑΣΤ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΑΡΙΩΝΑΣ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως η ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΙΣΟΝ, ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ.