Ιππόδρομος

Ικανοποιητικό πρόγραμμα!

Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2023 - 14:03

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με οχτώ διαδρομές όπου πάντως οι δυο πρώτες είναι από την Νότια Αφρική και συγκεκριμένα το Greyville. Στις υπόλοιπες κούρσες από την Ελλάδα, υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια αλλά και πιθανές παγίδες που υπόσχονται χρήμα.

Ικανοποιητικό πρόγραμμα!

Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν και 4 ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 3η μέχρι και την 8η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 6-3-5-7.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 6-10-5-2.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΧΟΓΛΑΣΤΟ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΗΤ, ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΦΑΣΤ ΛΑΙΤΙΝΓΚ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΑΡΚΤΙΚ ΜΠΛΑΣΤ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο Ε ΛΙΤΛ ΡΙΣΠΕΚΤ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, η ΑΝΔΡΟΥΣΑ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΑΙΡΙΣ ΜΠΡΗΖ, ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΜΠΡΑΙΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΣΟΥΙΤ ΜΑΡΑΚΙ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΟΡΙ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΚΟΜΠΡΑΙΖ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΪΝ, ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΣΤΡΟΝΓΚ.

8η ιπποδρομία

Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΣΑΞΟΝ ΒΙΛΑΤΖ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ.