Ιππόδρομος

Το ενδιαφέρον στα πολύπλοκα!

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 - 13:45

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με επτά διαδρομές. Οι δυο πρώτες πάντως προέρχονται από την Γαλλία και συγκεκριμένα τον ιππόδρομο του Λε Μαν. Στις ελληνικές κούρσες υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα αλλά παράλληλα και παγίδες που μπορούν να φέρουν αρκετό χρήμα στους νικητές.

Το ενδιαφέρον στα πολύπλοκα!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ διεξάγεται και ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα από την Γαλλία, η σειρά προτίμησης είναι: 3-1-9-10.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Γαλλία και συγκεκριμένα το Λε Μαν, η σειρά προτίμησης είναι: 4-7-2-9.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΦΙΓΑΛΟΣ, ΑΤΛΑΣ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΤΖΟΥΡΕΜΙ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΛΑΜΠΟΝ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο Ε ΛΙΤΛ ΡΙΣΠΕΚΤ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1400 μέτρα, ο ΣΥ ΜΠΑΤΙΚΟ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ, ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΣΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο την ΡΗΤΕΡΝ ΒΟΓΙΑΤΖ. Στην άφιξη θα είναι και η ΛΑΤΙΝΑ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΦΡΗ ΑΟΥΤείναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΡΙΒΕΡ ΛΟ.