Ιππόδρομος

Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα!

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 - 13:17

Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα διεξάγεται σήμερα στο Μαρκόπουλο, με επτά διαδρομές όπου ξεχωρίζει το κύπελλο του Μάκη Φωτιάδη, με επτά ίππους να διεκδικούν το έπαθλο. Αρκετά ανοιχτές κούρσες οι περισσότερες εξ' αυτών όπου μπορεί να κρύβουν χρήμα για τους νικητές ειδικά στα πολύπλοκα παιχνίδια. 

Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, ο ΕΝΣΥΑΑΜΠ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΚΑΜΑΡΙ, ΟΡΙ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1300 μέτρα, ο ΑΡΚΤΙΚ ΜΠΛΑΣΤ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΛΑΜΠΟΝ, ΜΠΟΛΝΤ ΑΦΕΡ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΡΕΓΚΝΟΥΜ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ, ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΗΤ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο ΦΑΙΑΚΑΣ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΚΟΜΠΡΑΙΖ, ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝΓΚ.

6η ιπποδρομία

Για το κύπελλο Μάκη Φωτιάδη, τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΑΙΡΟΝ ΜΑΙΚ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΙΝΤΑΑΝΤ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως το ΡΑΜΟΒΟΥΝΙ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΙ, ΜΠΛΟΥ ΠΡΙΝΣΕΣ.