Ιππόδρομος

Ξεχωρίζει το κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 - 13:51

Αξιόλογο πρόγραμμα διεξάγεται σήμερα στο Μαρκόπουλο, με επτά διαδρομές. Αμιγώς ελληνικές όπου σε πολλές εξ' αυτών δεν υπάρχουν τα ξεκάθαρα φαβορί και σίγουρα αυτό υπόσχεται χρήμα στους νικητές ειδικά στα πολύπλοκα παιχνίδια αλλά και τα ΣΚΟΡ. Ξεχωρίζει η 6η ιπποδρομία για το κύπελλο του Μεγάλο Αλεξάνδρου με έξι ίππους να διεκδικούν με αξιώσεις το πλούσιο έπαθλο.

Ξεχωρίζει το κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Το πρώτο ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, ο ΡΟΚΙΝΔΕΦΡΗΓΟΥΟΡΛΝΤ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΣΤΟΡΜ ΓΟΥΟΤΣ, ΑΡΡΑΝ ΜΠΕΙ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1300 μέτρα, η ΡΟΖΕΤ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΜΠΡΑΙΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ, ΑΝΔΡΟΥΣΑ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΡΑΝΤΑΝΤ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΕΒΕΛΥΝΑΣΤΑΖΙΑ, ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΕΝΣΥΑΑΜΠ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΜΙΛΟΥΖ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΑΡΙΩΝΑΣ, ΣΑΞΟΝ ΒΙΛΑΤΖ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1575 μέτρα, ο ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΗΤ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΦΑΣΤ ΛΑΙΤΝΙΝΓΚ, ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ, ΑΡΚΤΙΚ ΜΠΛΑΣΤ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΡΕΒΑΜΠ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΑΧΑΤΗΣ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΕΝΚΙΝΤΕΛ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΣΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ, ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝΓΚ.