Ιππόδρομος

Στηρίγματα και... παγίδες!

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023 - 13:24

Μόλις πέντε κούρσες διεξάγονται σήμερα στο Μαρκόπουλο, με το πρόγραμμα υποχρεωτικά να συμπληρώνεται από δυο διαδρομές από την Γαλλία. Μάλιστα οι ιπποδρομίες από την Cagnes Sur Mer είναι με τ' εμποδίων και με αρκετούς ίππους. Δύσκολες οι περισσότερες κούρσες ως προς την τελική τους έκβαση και αυτό υπόσχεται χρήμα στους νικητές ειδικά στα πολύπλοκα στοιχήματα.

Στηρίγματα και... παγίδες!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται πό την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από την 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, που είναι από την Γαλλία, η σειρά προτίμησης είναι: 5-1-14-6.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Γαλλία, η σειρά προτίμησης είναι: 2-7-5-14.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με την ΛΑΤΙΝΑ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΑΙΡΙΣ ΜΠΡΙΖ, ΑΙΛΑΝΤ ΛΑΚ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, το ΡΑΜΟΒΟΥΝΙ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΑΙΡΟΝ ΜΑΙΚ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΣΟΥΙΤ ΜΑΡΑΚΙ, ΟΡΙ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, η ΚΑΡΕΛΕΝ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ, ΜΑΡ ΚΑΤ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για την ΝΤΕΙΝΤΡΗΜ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο την ΣΠΑΡΤΗ. Στην άφιξη θα είναι και η ΔΟΝΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΚΟΜΠΡΑΙΖ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΠΡΟΣΙΤ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και η ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ.