Ιππόδρομος

Πρόγραμμα που κρύβει... εκπλήξεις!

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 - 13:34

Πρόγραμμα επτά ιπποδρομιών διεξάγονται σήμερα, αλλά μόλις πέντε διαδρομές είναι από το Μαρκόπουλο ενώ οι υπόλοιπες δυο, συμπληρώνονται από την Γαλλία. Πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια αλλά και τα ΣΚΟΡ που λογικά θα “τραβήξουν” το περισσότερο παιχνίδι.

Πρόγραμμα που κρύβει... εκπλήξεις!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ το ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Γαλλία και συγκεκριμένα το Cagnes-Sur-Mer, η σειρά προτίμησης είναι: 3-6-2-1.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Γαλλία, η σειρά προτίμησης είναι; 6-5-1-12.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΡΑΝΤΑΝΤ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΜΑΡ ΚΑΤ, ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΜΠΟΛΝΤ ΑΦΕΡ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΔΟΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο ΑΡΡΑΝ ΜΠΕΙ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1000 μέτρα, ο ΜΑΡΒΕΛΟΥΣ ΜΑΙΝΤ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ, ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΟΡΙ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΙ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΡΙΒΕΡ ΛΟ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΑΡΙΩΝΑΣ, ΦΡΗΚ ΑΟΥΤ.

Για να δείτε ζωντανά τις κούρσες, πατήστε ΕΔΩ