Ιππόδρομος

Υπάρχουν στηρίγματα!

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 - 14:55

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με μόλις 6 διαδρομές όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια. 

Υπάρχουν στηρίγματα!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 6η, ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 1η μέχρι και την 6η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, ο ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΚΟΛΝΤ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΑΛΜΟΤΛΑΑ, ΡΟΚΙΝΔΕΦΡΗΓΟΥΟΡΛΝΤ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1100 μέτρα, η ΛΑΤΙΝΑ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΡΗΤΕΡΝ ΒΟΓΙΑΤΖ, ΜΠΛΟΥ ΠΡΙΝΣΕΣ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με την ΑΙΛΑΝΤ ΛΑΚ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΓΚΑΙ, ΑΛ ΜΠΙΝΤΑ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΤΖΟΥΡΕΜΙ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΑΙΚΟΝ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη ο ΛΑΜΠΟΝ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1400 μέτρα, ο ΡΕΒΑΜΠ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΕΝΣΥΑΑΜΠ, ΚΟΜΠΡΑΙΖ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΕΝΚΙΝΤΕΛ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΣΑΞΟΝ ΒΙΛΑΤΖ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ.