Ιππόδρομος

Στηρίγματα και παγίδες!

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 - 13:30

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με επτά διαδρομές, αμιγώς ελληνικές, όπου υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια αλλά και παγίδες που υπόσχονται χρήμα.

Στηρίγματα και παγίδες!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, ο ΜΑΡ ΚΑΤ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΡΑΝΤΑΝΤ, ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1575 μέτρα, ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΡΑΜΟΒΟΥΝΙ, ΡΙΒΕΡ ΛΟ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΣΑΡΑΒΑΚΟ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΕΙΝΤ ΜΙΣΜΠΙΧΕΙΒΙΝΓΚ, ΜΠΑΟΥΝΤΛΕΣ, ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΕΝΚΙΝΤΕΛ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΜΙΛΟΥΖ, ΑΡΙΩΝΑΣ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, ο ΓΚΡΙ ΠΑΣΟ ΧΑΜΜΑΜ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΛΑΜΠΟΝ, ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΚΡΑΙΣΙΣ, ΣΟΥΛΤΑΝ ΕΛ ΟΥΝΤΡΙΕΛ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΡΕΒΑΜΠ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΠΡΟΣΙΤ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΔΟΝΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΝΤΕΙΝΤΡΗΜ, ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΙΤ.