Ιππόδρομος

Παιχνίδι στα πολύπλοκα και τα ΣΚΟΡ!

Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024 - 13:33

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με επτά διαδρομές όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια. Οι δυο πρώτες κούρσες είναι από την Γαλλία και συγκεκριμένα το Πο.

Παιχνίδι στα πολύπλοκα και τα ΣΚΟΡ!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Γαλλία, η σειρά προτίμησης είναι: 2-1-8-5.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Γαλλία και το Πο, η σειρά προτίμησης είναι: 1-2-8-4.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με την ΚΑΡΕΛΕΝ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΜΟΛΛΥΣ ΠΡΑΙΝΤ, ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΡΗΤΕΡΝ ΒΟΓΙΑΤΖ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΕΙΝΤ ΜΙΣΜΠΙΧΕΙΒΙΝΓΚ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ, ΜΑΡΒΕΛΟΥΣ ΜΑΙΝΤ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, ο ΣΑΞΟΝ ΒΙΛΑΤΖ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΡΑΝΙΝΓΚ ΜΠΑΚ, ΕΝΣΥΑΑΜΠ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για την ΝΤΕΙΝΤΡΗΜ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο την ΓΙΟΥΝΙΟΝ ΤΖΟΥ. Στην άφιξη θα είναι και η ΚΟΡΕΝΤΙΝ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΜΑΡ ΚΑΤ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΑΙΚΟΝ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και ο ΡΑΝΤΑΝΤ.