Ιππόδρομος

“Ανοιχτές” διαδρομές!

Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 - 13:39

Πρόγραμμα μόλις επτά ιπποδρομιών σήμερα στο Μαρκόπουλο, όπου μάλιστα οι δυο πρώτες κούρσες είναι αλλοδαπές και συγκεκριμένα από την Νότια Αφρική. Αρκετά ανοιχτές οι κούρσες όπου δεν υπάρχουν τα πολύ μεγάλα φαβορί και αυτό υπόσχεται χρήμα και εκπλήξεις. Ενδιαφέρον λοιπόν στα πολύπλοκα παιχνίδια και το ΣΚΟΡ.

“Ανοιχτές” διαδρομές!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 5-1-9-10.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 6-4-12-3.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΣΙΚΙΝΤ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ, ΚΑΜΑΡΙ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΡΗΤΕΡΝ ΒΟΓΙΑΤΖ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΓΚΟΟΥ ΠΕΡΠΛ ΝΑΙΤ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΙΜΝΤΑΑΝΤ, ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΙ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1100 μέτρα, ο ΜΠΟΛΝΤ ΑΦΕΡ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΟΥΝΟΧΟΥ, ΑΤΤΙΟΣ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΧΟΓΛΑΣΤΟ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΣΟΥΛΤΑΝ ΕΛ ΟΥΝΤΡΙΕΛ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΝΤΕΙΝΤΡΗΜ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΦΡΗΚ ΑΟΥΤ, ΜΠΡΑΙΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ.