Ιππόδρομος

Στα πολύπλοκα και τα ΣΚΟΡ, το ενδιαφέρον!

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 - 13:48

Μόλις επτά διαδρομές διεξάγονται σήμερα στο ελληνικό πρόγραμμα, εκ των οποίων μάλιστα οι δυο πρώτες είναι από την Νότια Αφρική και συγκεκριμένα το Greyville. Το ενδιαφέρον λοιπόν εστιάζεται στα πολύπλοκα παιχνίδια και τα ΣΚΟΡ.

Στα πολύπλοκα και τα ΣΚΟΡ, το ενδιαφέρον!

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 από την 4η μέχρι και την 7η, ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 1-7-3-2.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική και το greyville η σειρά προτίμησης είναι: 5-4-9-7.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΜΠΟΛΝΤ ΑΦΕΡ, από κοντά ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΚΡΑΙΣΙΣ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΜΑΤΖΙΚ ΜΑΙΚ, ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, ο ΔΟΝ ΗΛΙΑΣ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΜΑΡ ΚΑΤ, ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ, ΑΛΤΑΝ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η κούρσα, ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΑΧΑΤΗΣ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ, ΚΟΜΠΡΑΙΖ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ο ΕΝΚΙΝΤΕΛ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη και πιθανόν το στήριγμα της ημέρας. Ίσως ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΓΚΑΙ, ΤΖΕΝΝΑΡΟ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η κούρσα και στα 1200 μέτρα, ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΑΙΛΑΝΤ ΛΑΚ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΜΑΝΝΙΑΝΑ, ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ.