Ιππόδρομος

Αρκετές διαδρομές με φαβορί!

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 - 13:39

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με επτά διαδρομές, αμιγώς ελληνικές, όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια. Ξεχωρίζει το κύπελλο του νέου έτους (2024) με μόλις όμως τέσσερις εγγραφές αλλά και πολύ μεγάλο φαβορί τον ΡΕΒΑΜΠ.

Αρκετές διαδρομές με φαβορί!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, για το κύπελλο του νέου έτους, ο ΡΕΒΑΜΠ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Θα παλέψει ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1200 μέτρα, η ΚΑΡΕΛΕΝ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΤΖΟΛΛΥ ΡΑΙΝΤ.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με την ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΜΑΡ ΚΑΤ, ΔΟΝ ΗΛΙΑΣ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΣΑΞΟΝ ΒΙΛΑΤΖ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΓΚΑΙ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΪΝ, ΑΡΙΩΝΑΣ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1100 μέτρα, ο ΑΙΛΑΝΤ ΛΑΚ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ, ΜΑΝΤ ΠΑΝΤΕΡ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΑΛ ΜΠΟΝΤΑ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΦΙΛ ΔΕ ΜΠΗΤ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΣΙΚΙΝΤ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΜΠΛΟΥ ΠΡΙΝΣΕΣ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΣΑΟΥΑΣΝΤΙ, ΔΟΝΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ.