Άλλα σπορ

Φουλ επίθεση για τη «γαλανόλευκη» πρωτιά

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 06:30

Η εθνική Γυναικών της Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Γαλλία και θα ξέρει τι χρειάζεται για να τερματίσει στην κορυφή του πρώτου ομίλου

Φουλ επίθεση για τη «γαλανόλευκη» πρωτιά

Η χθεσινή ημέρα στοιχηματικά πήγε καλά, ωστόσο δεν καταφέραμε να το χαρούμε όσο θα θέλαμε. Διότι το ματς της Ιταλίας με τον Καναδά δεν διεξήχθη. Η αιτία ήταν τα τρία κρούσματα κορονοϊού που είχαν οι Καναδοί. Με την Ιταλία να παίρνει το ματς στα χαρτιά, κάτι που θα επιβεβαιωθεί σήμερα. Αφήνουμε το τουρνουά του πόλο Ανδρών και πάμε στο αντίστοιχο των Γυναικών. Φινάλε στη φάση των ομίλων. Η εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει τη Γαλλία (20:30). Σε ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος, αλλά παράλληλα η Ελλάδα θα ξέρει με πόσα γκολ πρέπει να νικήσει για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου. Διότι θα έχει προηγηθεί το άλλο ματς του 4ου ομίλου ανάμεσα σε Ταϊλάνδη και Ισπανία.

Στο χέρι των Ελληνίδων

Η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε νικήσει την Ισπανία, αλλά το ματς έληξε ισόπαλο 10-10. Στην πρεμιέρα επικράτησε 28-1 της Ταϊλάνδης. Φινάλε κόντρα στη Γαλλία. Στο παρελθόν οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί το 2003 στη Βαρκελώνη. Με την Εθνική να επικρατεί τότε εύκολα με 7-1. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Η νέα εθνική Γυναικών της Αλεξίας Καμμένου είναι ομάδα που παίζει πολύ καλά στην επίθεση. Αυτό θα επιδιώξει να κάνει και απόψε στις 20:30. Να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Οι Ελληνίδες έδειξαν και κόντρα στην Ισπανία πώς είναι σε καλό… φεγγάρι. Το όριο με τις Γαλλίδες είναι 24,5 γκολ και πιστεύω πώς θα ξεπεραστεί.

Πρόκριση και κατάταξη

Από τα άλλα ματς, επιλέξαμε τις δύο αναμετρήσεις του 1ου ομίλου. Εκεί όπου όλα είναι ρευστά σε ό,τι αφορά την κατάταξη των ομάδων. Καναδάς, Ιταλία και Ουγγαρία έχουν προκριθεί. Το θέμα είναι η κατάταξη. Διότι ο πρώτος περνά απευθείας στα προημιτελικά, ο δεύτερος και ο τρίτος θα πάρουν μέρους στους αγώνες… μπαράζ για τη συμμετοχή στην οκτάδα. Στο ματς της Ουγγαρίας με τον Καναδά, όλα είναι ανοικτά. Ωστόσο, οι Καναδέζες παίζουν πολύ καλά στην άμυνα. Αυτό θα είναι το «κλειδί» του ματς. Στην άλλη αναμέτρηση, οι Ιταλίδες θα «ξεσπάσουν» στην Κολομβία και πιστεύω πώς θα νικήσουν με πάρα πολλά γκολ διαφορά.

Π.Σ.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γαλλία [Γ] - Ελλάδα [Γ] OVER 24,5

Ουγγαρία [Γ] - Καναδάς [Γ] UNDER 19,5

Ιταλία [Γ] - Κολομβία [Γ] (25,5) 1