Άλλα σπορ

Η παράδοση μετράει στο πόλο Γυναικών

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 12:07

ΗΠΑ και Ουγγαρία έχουν τον πρώτο λόγο στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η παράδοση μετράει στο πόλο Γυναικών

Προτελευταία ημέρα στο τουρνουά του πόλο Γυναικών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ημέρα των ημιτελικών η σημερινή και θα ξεκαθαρίσει ποιες δύο ομάδες θα περάσουν στον τελικό, για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Από τη μία υπάρχουν οι ΗΠΑ που στοχεύουν στον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο. Από την άλλη η Ιταλία, η Ουγγαρία και η Ολλανδία θέλουν να της πάρουν τα σκήπτρα. Όλες έχουν κατακτήσει στο παρελθόν τίτλο, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο να το πετύχουν τώρα.

Πρώτο βήμα για την πεντάδα

Ξεκινάμε με το ματς της Ελλάδας κόντρα στην Αυστραλία. Το πρώτο από τα δύο ματς που έχει η εθνική Γυναικών με στόχο την κατάκτηση της 5ης θέσης. Οι δύο ομάδες διακρίνονται για την άμυνά τους. Θα είναι ματς που θα κριθεί εκεί. Φάνηκε στην πορεία τους, μέχρι τώρα. Ό,τι σημαντικό αποτέλεσμα πέτυχαν, ήρθε μέσα από την καλή τους άμυνα. Κι αυτό θα είναι το στοιχείο που θα παίξει το σημαντικότερο ρόλο για τον νικητή απόψε. Το ματς θα πάρει σε χαμηλό σκορ κι αυτό αποτυπώνεται στο UNDER 19,5.

Αμερικανικό προβάδισμα

Η Ιταλία έκανε την υπέρβασή της. Διότι τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου με την Ουγγαρία και τον Καναδά. Είχε την πιο εύκολη δουλειά στη φάση των «8» κόντρα στη Γαλλία. Τώρα θα αναμετρηθεί με τις ΗΠΑ. Οι οποίες έδειξαν και κόντρα στην Ολλανδία στον όμιλο (σ.σ.: νίκη 11-7) και με την Ισπανία στα προημιτελικά (σ.σ.: νίκη 13-8) πώς παραμένουν το μεγάλο φαβορί στο τουρνουά. Η απόδοση της νίκης για τις Αμερικανίδες δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Το χάντικαπ των 4,5 γκολ αν μη τι άλλο οριακό. Τί απομένει; Τα γκολ στο ματς. Εκτίμηση είναι πώς το OVER 20,5 έχει πολλές πιθανότητες.

Με… αέρα η Ουγγαρία

Η Ολλανδία έδειξε στο ματς με την Ελλάδα πώς η άμυνά της κάνει τη διαφορά. Εξάλλου, στο τουρνουά κράτησε Καναδά και Ελλάδα στα 7 γκολ, ενώ από τις ΗΠΑ δέχθηκε 11. Ωστόσο, το ματς με την Ουγγαρία είναι μια άλλη ιστορία. Οι Μαγυάρες παίζουν διαφορετικά, είναι φύσει επιθετική ομάδα. Έχουν και τα κορμιά για να μπορέσουν να ματσάρουν τις δυναμικές Ολλανδέζες. Επιπλέον, από το 2020 και μετά οι Ουγγαρέζες έχουν τον… αέρα με τις «οράνιε». Τρία ματς, τρεις νίκες. Αυτό εκτιμούμε πώς θα συμβεί και τώρα.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ στο tostoixima.gr τα livescores, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.

Π.Σ.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Ιταλία [Γ] - ΗΠΑ [Γ] OVER 20,5
Αυστραλία [Γ] - Ελλάδα [Γ] UNDER 19,5
Ουγγαρία [Γ] - Ολλανδία [Γ] 1