Ηλίας Βλάχος

Περί νοημοσύνης... τεχνητής και του Τσάβι

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 13:52

Ο Τσάβι βρήκε την λύση και σταμάτησε τον Μπαπέ. 

Περί νοημοσύνης... τεχνητής και του Τσάβι

Δεν ξέρω αν είδατε τις προβλέψεις της Τεχνητής Νοημοσύνης για την κατάκτηση του Champions League για τα επόμενα χρόνια; Πρώτον φέτος αναφέρει ότι το τρόπαιο θα το κατακτήσει η Μπαρτσελόνα. Ένα μικρό βήμα το έκανε με την νίκη απέναντι στην Παρί στο πρώτο ματς.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Δεύτερον όμως είμαι έτοιμος να αμφισβητήσω την λέξη νοημοσύνη γιατί η πρόβλεψη είναι ότι του χρόνου το Champions League λέει, θα το πάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επειδή το έψαξα... για να παίξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο επόμενο Champions League πρέπει να γίνει όχι απλά θαύμα αλλά... να καταρρεύσει το σύστημα γενικώς.

Ακολουθήστε με και ΕΔΩ στο instagram!

Πρέπει βασικά η Αγγλία να είναι μέσα στις δύο χώρες που θα πάρουν την έξτρα πέμπτη θέση στο επόμενο Champions League. Μέσα στο θαύμα και την κατάρρευση που είπαμε αυτό, μοιάζει το πιο πιθανό. Οι Αγγλοι μετά τα ματς του Champions League είναι δεύτεροι πίσω από τους Ιταλούς, έχουν πέντε ομάδες ακόμη στην Ευρώπη. Οι Ιταλοί έχουν τέσσερις και οι Γερμανοί που είναι τρίτοι, τρεις.

Από εκεί πέρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να τερματίσει στην πεντάδα που μου φαίνεται αστείο, όχι μαθηματικά, γιατί είναι στο -11 από την Άστον Βίλα και την Τότεναμ και έχει ένα ματς λιγότερο από αυτές αλλά, για την εικόνα της ομάδας. Πραγματικά θα είναι ντροπή. Βέβαια μια από αυτές τις δύο πρέπει να καταρρεύσει και πιθανότατα αυτό, δεν θα συμβεί.

Η δεύτερη περίπτωση είναι να τερματίσει πέμπτη η Γουέστ Χαμ και να κατακτήσει παράλληλα το Europa League. Εκεί θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Λέβερκουζεν. Τα σφυριά είναι στο -12 από Άστον Βιλα και Τότεναμ και δεν έχουν ματς λιγότερο. Αυτό να σας πω μου μοιάζει πιο πιθανό από το να προλάβει η Γιουνάιτεντ από μόνη της, την πέμπτη θέση. Οπότε... πάμε Γουέστ Χαμ.

Επειδή όμως ξεφύγαμε και πήγαμε σε άλλο αγαπημένο θέμα... το θέμα μας είναι η Παρί, ο Τσάβι και η νοημοσύνη.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αναφέρει ότι η Παρί θα κατακτήσει το Champions League το 2033 μια χρονιά πριν την Τότεναμ. Δεν την πιστεύει ούτε η Τεχνητή Νοημοσύνη αυτή την ομάδα και πιστεύει ότι υπάρχει περίπτωση να κατακτήσει το Champions League η Γιουνάιτεντ που πιθανότατα δεν θα είναι καν στην διοργάνωση, πριν από αυτήν.

Για το θέμα της φανέλας μιλήσαμε και για το ματς της Μπάγερν Μονάχου με την Άρσεναλ και είδατε τα αποτελέσματα. Το ίδιο συνέβη και χθες το βράδυ στο Παρκ ντε Πρενς. H φανέλα.

Η Παρί φαίνεται ότι δεν θα καταφέρει ούτε φέτος, με κανονικό και έμπειρο προπονητή στον πάγκο. Η πιθανότητα να μην τα καταφέρει είναι μεγάλη αλλά ας περιμένουμε το δεύτερο ματς. Μπάλα είναι. Ο Τσάβι βρήκε τον τρόπο να εγκλωβίσει τον Μπαπέ αφήνοντας την μπάλα στην Παρί για να ψάχνει αυτός την κόντρα. Αν κάτι δεν γουστάρει ιδιαίτερα και μπορείς να πεις ότι υστερεί ο Γάλλος φορ, είναι οι μικροί χώροι. Εκεί μπορεί να φανεί ότι δεν είναι τόσο επικίνδυνος ενώ ποτέ, μα ποτέ, δεν πήγε μόνος του να μαρκάρει ο Κουντέ ή οποιοσδήποτε άλλος.

Την ίδια ώρα μου φαίνεται όλο και πιο πιθανό ο Τσάβι να αλλάξει την απόφασή του και να μείνει στην Μπαρτσελόνα μετά το καλοκαίρι. Πλέον ο Λαπόρτα έχει βάλει και τους παίκτες να το ζητάνε στις συνεντεύξεις τους. Θυμίζω ότι η Μπάρτσα από την ημέρα που είπε φεύγω ο Τσάβι, μετά από εκείνη την ήττα με 3-5 τέλη Γενάρη εντός έδρας από την Βιγιαρεάλ, είναι αήττητη σε δώδεκα αγώνες και αυτή τη στιγμή έχει πέντε σερί νίκες.

Τα επόμενα τρία παιχνίδια μοιάζουν καθοριστικά για την αλλαγή της απόφασής του. Παίζει εκτός με την Κάδιθ, εντός με την Παρί Σεν Ζερμέν και εκτός με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αν στο τέλος του Ελ Κλάσικο είναι στην τετράδα του Champions League και στο -5 από την κορυφή της Ισπανίας θεωρώ ότι μπορεί να ακουστεί το «μένω» του Τσάβι.

Μετά θα πει και το «φεύγω» ο Μπαπέ από την Παρί φυσικά και του χρόνου θα ψάχνει τρόπο ο Τσάβι να τον σταματήσει στην Λα Λίγκα αλλά αυτά είναι, της δικής μου νοημοσύνης και αντίληψης. Να με συγχωρεί η τεχνητή αλλά ακόμη και αυτό μου μοιάζει πιο πιθανό από το να κατακτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2025 το Champions League.

Πάμε Γουέστ Χαμ!!!!