Λαβράκιας

Γιουβέντους απο τα παλιά!

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 - 17:15

Πεντάδα με φαβορί αλλά και με καλοπληρωμένα διπλά!

Γιουβέντους απο τα παλιά!
  1. Χατάιασπορ – Μπεσίκτας 2 2,32

Η Μπεσίκτας αντιμετωπίζει την Χατάϊσπορ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στην Α Τουρκίας και το διπλό με απόδοση 2,32 έχει πρώτη τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Χατάιασπορ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο εκτός έδρας ματς με την Καραγκουμρούκ και συμπλήρωσε οκτώ ματς από τις 28/08 και μετά με απολογισμό έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, αποτελέσματα που την έφεραν στην 2η θέση της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά απέναντι στην πρωταθλήτρια Μπεσίκτας δύσκολα μπορεί να έχει τύχη. Οι «Αετοί» έχουν πολύ καλό ηθικό αφού την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν 2-1 την Γαλατασαράι στο μεγάλο ντέρμπι της Α Τουρκίας και έδειξαν ότι δεν θα παραδώσουν εύκολα τα σκήπτρα των πρωταθλητών που κατέκτησαν πέρσι. Η Μπεσίκτας είναι ανώτερη, διαθέτει καλύτερους παίκτες και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επιβεβαιώσει το διπλό με απόδοση 2,32!

  1. Βίμποργκ – Μπρόντμπι 2 2,47

Στην Α Δανίας θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική και θα ρισκάρουμε στην πρωταθλήτρια Μπρόντμπι, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βίμποργκ. Η ομάδα του Νιλς Φρεντέρικσεν έχει πολύ καλό ηθικό μετά την τεράστια νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Κοπεγχάγης. Η Μπρόντμπι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς και μπορεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της αφού δεν έχει εδραιώσει την θέση της στον προνομιούχο εξάδα (πλέι οφ). Η Βίμποργκ έχει 15 βαθμούς φέτος αλλά εντός έδρας έχει μαζέψει μόλις 5 βαθμούς. Υπέρ του διπλού συνηγορεί και η παράδοση που θέλει την Μπρόντμπι να μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στο γήπεδο της Βίμποργκ από τις 9/08/2013 και μετά!

  1. ΑΕΚ – Άρης 1 1,81

Το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – Άρης κλέβει την παράσταση στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και θα ρισκάρουμε στον άσσο της ΑΕΚ για τους παρακάτω λόγους. Η ΑΕΚ έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο και μετά την πρώτη της φετινή ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε τρεις σερί νίκες και μάλιστα με τριάρες κόντρα σε Παναιτωλικό (1-3), Ατρόμητο (3-0) και Βόλο (1-3). Ο Άρης πάντως δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα αφού έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς αλλά παρόλα αυτά δύσκολα θα σταθεί όρθιος στο ΟΑΚΑ.Η ΑΕΚ εξάλλου τα τελευταία χρόνια έχει πολύ καλή παράδοση με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα σε σύνολο οκτώ αγώνων, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 24/11/2019 και μετά.

  1. Βερόνα – Γιουβέντους 2 1,82

Στο Καμπιονάτο θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική και έχουμε ξεχωρίσει το διπλό της Γιουβέντους επί της Βερόνα στην αναμέτρηση στο «Μπεντεγκόντι» για τους παρακάτω λόγους. Η «μεγάλη κυρία» προέρχεται από εντός έδρας ήττα σοκ 2-1 με θύτη την Σασουόλο, έμεινε 13 βαθμούς μακριά από την κορυφή και δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα αποτυχία. Η Βερόνα διαγράφει πολύ καλή πορεία φέτος αλλά παρόλα αυτά δεν έχει την κλάση της Γιουβέντους και το τελικό αποτέλεσμα δεν θα εξαρτηθεί από τις δικές της ορέξεις. Το διπλό με απόδοση 1,82 αποτελεί πρόκληση και έχει μεγάλη τύχη για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

  1. Ρόζενμποργκ – Λίλεστρομ 1 1,60

Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε στην Α Νορβηγίας και η Ρόζενμποργκ αντιμετωπίζει την Λίλεστρομ σε ένα ματς όπου η νίκη θεωρείται μονόδρομος για τον Άγκε Χαρέιντε και τους παίκτες του. Η Ρόζενμποργκ δεν έχει περιθώριο αποτυχίας αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά εξόδου στην Ευρώπη και εντός έδρας είναι πολύ δυνατή με απολογισμό 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Λίλεστρομ έχει τρεις ήττες, μία ισοπαλία και μία μόλις νίκη στα τελευταία πέντε ματς και δεν είναι ομάδα που παρέχει εμπιστοσύνη. Σημειώστε ότι η Ρόζενμποργκ μετρά έξι νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια της με την Λίλεστρομ από τις 7/07/2013 και μετά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr