Λαβράκιας

Το παλεύει η Σεντ Ετιέν

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 08:22

Δυο επιλογές για την σημερινή στήλη, με αποδόσεις που ξεπερνούν (έκαστως) τον τριπλασιασμό, προερχόμενες από το Σαμπιονά Γαλλίας και την Ελβετία.

Το παλεύει η Σεντ Ετιέν

Στην Γαλλία, υπάρχει η εξ’ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στην Νις και την Σεντ Ετιέν. Στην Νις υπάρχει απογοήτευση για την απώλεια του κυπέλλου (ηττήθηκε στον τελικό από την Ναντ) και σίγουρα για να βγει Ευρώπη, πρέπει να το πετύχει μέσω της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Όμως βρίσκει μπροστά της μια Σεντ Ετιέν που «καίγεται» επίσης για βαθμούς στην προσπάθεια αποφυγής της 18ης θέσης με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι προπονητής στην Νις είναι ο Γκαλτιέ που ήταν επί σειρά ετών στον πάγκο της Σεντ Ετιέν και εξαιρετικά αγαπητός. Ομάδες που θέλουν άμεσα βαθμούς, σίγουρα δίκαιος ο φαβοριτισμός στην Νις αλλά η Σεντ Ετιέν θα παλέψει. Ρισκάρουμε στην ισοπαλία.

Στην Ελβετία, η Λουγκάνο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σερβέτ. Οι γηπεδούχοι έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές ήττες. Η Λουγκάνο από την άλλη πλευρά, διεκδικεί με αξιώσεις την Τρίτη θέση και θέλει να μην έχει απώλειες για να προλάβει την Γιουνγκ Μπόις ενώ παράλληλα ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη και μέσω του κυπέλλου (είναι στον τελικό κόντρα στην Σεν Γκάλεν). Το διπλό σε αποδόσεις απόλυτου αουτσάϊντερ λοιπόν, αξίζει το ρίσκο.

Νις-Σεντ Ετιέν Χ

Σερβέτ-Λουγκάνο 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr