Λαβράκιας

Τα δίνει όλα η Κάντιθ!

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 08:10

Στην εμβόλιμη αγωνιστική της Ισπανίας, η Κάντιθ αντιμετωπίζει εκτός της Σοσιεδάδ, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν βαθμούς παντού, με στόχο την οριστικοποίηση της παραμονής τους.

Τα δίνει όλα η Κάντιθ!

Η Σοσιεδάδ είναι ξεκάθαρο φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά το τελευταίο διάστημα δεν δείχνει και στα καλύτερα της, προερχόμενη από τέσσερα διαδοχικά ματς στην Πριμέρα, που δεν έχει σημειώσει νίκη. Είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία στο ματς με την Λεβάντε εκτός (αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90) αλλά αν σταθεί εκεί θα χάσει το… τρένο. Πάντως είναι σε θέση ισχύος ακόμα για μια θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Η Κάντιθ από την άλλη, παλεύει για την παραμονή της και το τελευταίο διάστημα έχει βρει καλό ρυθμό. Δεν είναι τυχαίο το διπλό που έκανε στο «Καμπ Νου» επί της Μπαρτσελόνα, πήρε ισοπαλία εκτός με την Σεβίλλη (1-1) ενώ σε παιχνίδι «τελικό» για την παραμονή, επικράτησε με 3-0 εντός της Ελτσε.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα δεν θα προκαλέσε τεράστια έκπληξη αν καταφέρει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Ανοέτα η Κάντιθ και σε αποδόσεις μάλιστα που θεωρούνται πολύ υψηλές.

Φυσικά για κάποιον που δεν θέλει να ρισκάρει πολύ, υπάρχει και η διπλή ευκαιρία του Χ2.

Σοσιεδάδ-Κάντιθ Χ2 (ΔΕ) 2.25

Σοσιεδάδ-Κάντιθ 2 5.75

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr