Λαβράκιας

Οι παγίδες και η… Γρανάδα!

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 08:15

Για την Πριμέρα της Ισπανίας, η Μπέτις φιλοξενεί την Γρανάδα σε μια αναμέτρηση που μπορεί να κρύβει παγίδες αλλά και μεγάλες αποδόσεις.

Οι παγίδες και η… Γρανάδα!

Η Μπέτις μετά την κατάκτηση του κυπέλλου (στα πέναλτι επί της Βαλένθια) έχει κερδίσει ήδη ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μπορεί να υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για 4αδα και το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά θα πρέπει η Σεβίλλη να ηττηθεί δυο φορές και η Μπέτις να κάνει ισάριθμες νίκες, έχοντας μάλιστα και την τελευταία αγωνιστική, την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας. Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.

Από την άλλη πλευρά, η Γρανάδα το τελευταίο διάστημα έχει βρει ρυθμό στην απόδοση της, είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει κάνει σημαντικά βήματα για παραμονή. Για να αισθανθεί ασφάλεια, σίγουρα χρειάζεται και άλλους βαθμούς και όσο πιο γρήγορα έρθουν τόσο το καλύτερο για να μην περιμένει την τελευταία αγωνιστική (ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα) για να οριστικοποιήσει τον στόχο της.

Με τα παραπάνω δεδομένα, δεν θα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, να πάρει αποτέλεσμα η Γρανάδα εκτός έδρας κόντρα στην Μπέτις.

Το διπλό είναι σε πολύ ελκυστικές τιμές και αξίζει το ρίσκο ενώ για κάποιον που δεν θέλει να ρισκάρει πολύ, και η διπλή ευκαιρία του Χ2 έχει βάση για ποντάρισμα.

Μπέτις-Γρανάδα 2 (5.75)

Μπέτις-Γρανάδα Χ2 (2.42)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr