Λαβράκιας

Η διαφορά είναι στην… τιμή!

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 08:15

Δεδομένα το πρωτάθλημα Νορβηγίας θα μας συντροφεύσει όλο το καλοκαίρι αφού τα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας είναι αυτά που θα έχουν συνεχή δράση.

Η διαφορά είναι στην… τιμή!

Έτσι λοιπόν επιχειρούμε να μπούμε και σε αυτά τα χωράφια, με το παιχνίδι της Λίλεστρομ κόντρα στην Σάρπσμποργκ.

Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι από την αρχή της σεζόν, δίνοντας περισσότερο βάρος στα αμυντικά του καθήκοντα. Θέλουν φέτος το κάτι παραπάνω αλλά θα πρέπει να βρουν και νίκες στις εξορμήσεις τους.

Η Σάρπσμποργκ μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Βίκινγκ, μετράει αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων και δείχνει ικανή να κάνει πολλές ζημιές, με όπλο την ευχέρεια στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα.

Το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από ότι μαρτυρούν οι αποδόσεις, με τον άσο σαν απόλυτο φαβορί στο 1,85 και το διπλό να αγγίζει το 4,00.

Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, ένα ρίσκο αξίζει με τις αποδόσεις να θεωρούνται value για ποντάρισμα.

Λίλεστρομ-Σάρπσμποργκ 2 (3.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr