Λαβράκιας

Για αρχή… ισοπαλία!

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 08:10

Για τα πλέι-οφ της Β’ Ιταλίας, η Μπενεβέντο υποδέχεται την Πίζα στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση με φόντο ένα εισιτήριο για το καμπιονάτο της Ιταλίας.

Για αρχή… ισοπαλία!

Η Μπενεβέντο έδειξε εικόνα διάλυσης την πιο κρίσιμη στιγμή, καθώς στο τέλος της κανονικής περιόδου, είχε τρεις διαδοχικές ήττες. Η πρόκριση όμως επί της Άσκολι ίσως άλλαξε λίγο το κλίμα που ήταν τεταμένο, με την παραμονή ή μη του προπονητή αλλά και τον επιθετικό, Λαπαντούλα που εδώ και καιρό έχει δηλώσει ότι θέλει να φύγει. Με αυτά και με αυτά πάντως διεκδικεί ότι της αναλογεί.

Η Πίζα αν και ξεκίνησε με στόχο την παραμονή, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν καθώς διεκδίκησε ακόμα και την απευθείας άνοδο. Έγιναν οι απαραίτητες προσθήκες για να ενισχυθεί επιθετικά που είχε το πρόβλημα στο εύκολο γκολ και πλέον ο στόχος έχει αλλάξει.

Μεγάλο ατού η καλή αμυντική λειτουργία και από την στιγμή που το συγκεκριμένο ματς έχει και επαναληπτικό, δεν θα ρισκάρει.

Από την στιγμή λοιπόν που μιλάμε για παιχνίδι Β’ Ιταλίας και μάλιστα πρώτο ματς, η ισοπαλία παίζει πολύ δυνατά για να επαληθευτεί σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον τριπλασιασμό.

Για κάποιον πάντως που θέλει να ρισκάρει παραπάνω, θα κοιτάξουμε και το σκορ του 1-1.

Μπενεβέντο-Πίζα Χ (3.15)

Μπενεβέντο-Πίζα 1-1 Ακριβές σκορ (6.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr