Λαβράκιας

Με κόρνερ και… σκόρερ στον τελικό!

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 08:10

Από την στιγμή που διεξάγεται σήμερα ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Σεβίλλη με το στοιχηματικό κομμάτι να μην παραλείπεται.

Με κόρνερ και… σκόρερ στον τελικό!

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης αντιμετωπίζει την Ρέιντζερς με τις δυο ομάδες να αποτελούν έκπληξη με την παρουσία τους στον τελικό. Η Φρανκφούρτη μάλιστα βλέπει και σαν διέξοδο την κατάκτηση του τροπαίου για να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν καθώς δεν τα κατάφερε μέσω της Μπουντεσλίγκα. Φυσικά το ίδιο δεν ισχύει για την Ρέιντζερς χωρίς να σημαίνει ότι δεν θέλει το τρόπαιο μετά από επιστροφή σε τελικό έπειτα από 14 χρόνια.

Και οι δυο ομάδες έχουν επιθετική φιλοσοφία και από την στιγμή που το ματς είναι μονό (με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί) δύσκολα θα δούμε πολύ κλειστό ματς.

Κρατώντας αυτό το δεδομένο, ένα ειδικό στοίχημα είναι τα κόρνερ της αναμέτρησης. Η Ρέιντζερς μάλιστα είναι ομάδα με βρετανικό στυλ, παίζει αρκετά από τα πλάγια και ίσως κερδίσει αρκετά κόρνερ.

Στο συγκεκριμένο λοιπόν κομμάτι μπορούμε να ποντάρουμε κάλλιστα και στα συνολικά κόρνερ του αγώνα αλλά και στο να κερδίσει περισσότερα η Ρέιντζερς από την Φρανκφούρτη, με τους Σκωτσέζους μάλιστα να είναι σε τιμές αουτσάϊντερ.

Επίσης θα ρισκάρουμε και σε παίκτες να σκοράρουν anytime στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν χρειάζεται να ψαχτούμε πολύ, καθώς θα πάρουμε τον παίκτη που έχει πετύχει τα περισσότερα για λογαριασμό της ομάδας του.

Στην Φρανκφούρτη, ο Καμάντα είναι πρώτος στην διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ με πέντε τέρματα, με τον Ιάπωνα να παίζει συνήθως πίσω από τον επιθετικό αλλά να πατάει και περιοχή.

Στην Ρέιντζερς, την έκπληξη έχει κάνει ο Ταβερνιέ που μπορεί να είναι δεξιός μπακ αλλά ήδη έχει σημειώσει στην διοργάνωση 7 τέρματα. Ο συγκεκριμένος παίκτης κάνει πολλά ανεβάσματα, πατάει περιοχή ενώ στις στημένες φάσεις παίρνει θέση για κεφαλιά, με το δυναμικό του παιχνίδι.

Δυο περιπτώσεις λοιπόν σε καλές τιμές για να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή στο ματς ενώ για κάποιον που θέλει να ρισκάρει περισσότερο, μπορεί να ποντάρει και για πρώτο σκόρερ της αναμέτρησης (σε αυτό το στοίχημα, θα δίναμε ένα κλικ παραπάνω στον Καμάντα της Φρανκφούρτης λόγω της θέσης που παίζει).

Φρανκφούρτη-Ρέιντζερς Συνολικά κόρνερ αγώνα: Over 10,5 (2.10)

Φρανκφούρτη-Ρέιντζερς Περισσότερα κόρνερ: Ρέιντζερς (2.45)

Φρανκφούρτη-Ρέιντζερς Anytime scorer: Καμάντα (2.75)

Φρανκφούρτη-Ρέιντζερς Anytime scorer: Ταβερνιέ (3.25)

Φρανκφούρτη-Ρέιντζερς Πρώτος σκόρερ του αγώνα: Καμάντα (6.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr