Λαβράκιας

Μάχη για την σωτηρία!

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 08:15

Στην Ελβετία διεξάγεται σήμερα η προτελευταία αγωνιστική με τις εκκρεμότητες πλέον να είναι ελάχιστες και να αφορούν ουσιαστικά την 9η θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου-υποβιβασμού.

Μάχη για την σωτηρία!

Τρεις ομάδες είναι στον χορό για την… αποφυγή του (Γκρασχόπερς, Σιόν και Λουκέρνη) όπου της χωρίζει ένας βαθμός και τα πάντα είναι ανοιχτά.

Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν το κίνητρο παίζει σημαντικό ρόλο και για τον λόγο αυτόν μπορεί και οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία, σε αυτήν την περίοδο να είναι χαμηλότερες από το… κανονικό.

Όπως και να έχει, σε μια από αυτές τις ομάδες καταλήγει η στήλη για ποντάρισμα, με ξεκάθαρη επιλογή το κίνητρο.

Πρόκειται για την αναμέτρηση της Λουκέρνης με την Γιουνγκ Μπόις. Η Λουκέρνη το τελευταίο διάστημα έχει συνέλθει (έστω και λίγα αργά) και παλεύει για την παραμονή της. Τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, βελτιωμένη ψυχολογία και η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί.

Από την άλλη πλευρά, η Γιουνγκ Μπόις μπορεί θεωρητικά να κυνηγάει την δεύτερη θέση (και για γόητρο εναντίον της Βασιλείας) όμως η φετινή της πορεία είναι κατώτερη του αναμενόμενου. Τουλάχιστον έχει κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και είναι αδιάφορη βαθμολογικά.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν, να γίνουν και αρκετές αλλαγές στο βασικό της σχήμα, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και νεαροί παίκτες.

Με τα παραπάνω δεδομένα, ο άσος που ξεπερνάει τον τριπλασιασμό, αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό.

Λουκέρνη-Γιουνγκ Μπόις 1 (3.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr