Λαβράκιας

Αντμίρα σε απόδοση… 4!

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 08:10

Τελευταία στροφή στο πρωτάθλημα Αυστρίας και σήμερα διεξάγονται οι τρεις αναμετρήσεις για τα πλέι-αουτ με μοναδική εκκρεμότητα την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Αντμίρα σε απόδοση… 4!

Αρκετές ομάδες προσπαθούν να την αποφύγουν και μόλις δυο (Σβαρόφσκι Βάττενς και Λινζ ΛΑΣΚ) έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους.

Με βάση τα ζευγαρώματα της τελευταίας αγωνιστικής, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει τι θα κάνει η Άλταχ που υποδέχεται την Σβαρόφσκι, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν σε παραμονή.

Όμως το παιχνίδι που κέντρισε το ενδιαφέρον της στήλης είναι αυτό ανάμεσα στην Λινζ ΛΑΣΚ και την Αντμίρα Βάκερ. Οι γηπεδούχοι έχουν πάει ήδη… διακοπές όντας αδιάφοροι, σε μια αποτυχημένη σεζόν.

Φαίνεται ότι η παρουσία της ομάδας και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την βάρυνε πολύ και δεν είχε το βάθος στο ρόστερ για να σηκώσει δυο… καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

Η Αντμίρα έφτασε να διεκδικεί την παραμονή της, κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική και σίγουρα θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια, για να πάρει το τρίποντο που θα την οριστικοποιήσει στην κατηγορία.

Με βάση το κίνητρο και χωρίς να υπάρχει μεγάλη διαφορά στις δυο ομάδες, αναφορικά με την βαθμολογική τους θέση, το διπλό σε τιμές που ξεπερνούν το 4.00 αξίζει το ρίσκο για μονό αποδεκτό.

Για κάποιον πάντως που δεν θέλει να ρισκάρει και πολύ, καλή και η διπλή ευκαιρία του Χ2 (κοντά στο 2.00 απόδοση).

Λινζ ΛΑΣΚ-Αντμίρα Βάκερ 2 (4.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr