Λαβράκιας

Προκλητικές τιμές για Χαρτς

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 08:15

Η σεζόν στην Σκωτία «κλείνει» ουσιαστικά με τον τελικό του κυπέλλου όπου διεξάγεται στην Γλασκώβη και στο «Χάμπντεν Παρκ» ανάμεσα στην Ρέιντζερς και την Χαρτς.

Προκλητικές τιμές για Χαρτς

Το γήπεδο είναι κοντά στην έδρα της Ρέιντζερς και σε απόσταση περίπου 65 χιλιομέτρων από αυτήν την Χαρτς.

Η Ρέιντζερς δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο από την Σέλτικ ενώ υπάρχει και μεγάλη απογοήτευση από τον χαμένο τελικό στο Γιουρόπα Λιγκ από την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Μάλιστα είχε προηγηθεί στο σκορ αλλά η ήττα ήρθε στην διαδικασία των πέναλτι. Πέραν λοιπόν της απογοήτευσης πρέπει να προστεθεί και η κόπωση των παικτών καθώς χρειάστηκε να τα δώσουν όλα για 120 λεπτά (αφού το ματς πήγε στην παράταση).

Από την άλλη πλευρά, η Χαρτς τερμάτισε στην 3η θέση, πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά θέλει να ολοκληρώσει την σεζόν με ένα κύπελλο. Το τελευταίο διάστημα προετοιμάζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε στα ημιτελικά την μισητή Χιμπέρνιαν στο μεγάλο ντέρμπι του Εδιμβούργου.

Μπορεί η Ρέιντζερς να είναι ένα σκαλί πιο πάνω ποιοτικά, όμως σε τέτοια παιχνίδια παίζουν ρόλο και άλλα πολλά (που αναφέρθηκαν παραπάνω) και το διπλό σε αποδόσεις που ξεπερνούν το 6.00 είναι άκρως προκλητικό.

Φυσικά και η διπλή ευκαιρία του Χ2 είναι αξιόλογη για ποντάρισμα, για κάποιον που δεν θέλει να ρισκάρει πολύ.

Ρέιντζερς-Χαρτς 2 (6.00)

Ρέιντζερς-Χαρτς Χ2 (2.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr