Λαβράκιας

Πρόκληση οι τιμές της Σπέτσια!

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 08:10

Τελευταία αγωνιστική στο καμπιονάτο της Ιταλίας και τα περισσότερα έχουν κριθεί με ελάχιστες εξαιρέσεις. Αυτό που θα απασχολήσει την στήλη είναι το ματς ανάμεσα στην Σπέτσια και την Νάπολι.

Πρόκληση οι τιμές της Σπέτσια!

Το συγκεκριμένο ματς είναι αδιάφορο βαθμολογικά καθώς η Σπέτσια εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία ενώ η Νάπολι είναι σίγουρα στην Τρίτη θέση και στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Πετυχημένη η σεζόν για την Σπέτσια και τον τεχνικό, Τιάγκο Μότα που θέλει πάντως να «κλείσει» ιδανικά την σεζόν μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Στην Νάπολι όλα περιστρέφονται γύρω από το «χτίσιμο» της ομάδας για την νέα σεζόν, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, και σε αυτό το κομμάτι, ο πρόεδρος Ντε Λαουρέντις και ο προπονητής, Λουτσιάνο Σπαλέτι ήδη έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις.

Παράλληλα ο αποχωρισμός για τον Ινσίνιε που φεύγει από την Νάπολι μετά από χρόνια έγινε στο προηγούμενο ματς εντός έδρας κόντρα στην Τζένοα και ουσιαστικά όλοι έχουν το μυαλό τους στις… διακοπές.

Η Σπέτσια λοιπόν μετά και το 3-2 εκτός επί της Ουντινέζε που επικράτησε έχει και καλή ψυχολογία και δεν θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν πετύχει δεύτερη διαδοχική νίκη.

Σε εξαιρετικά υψηλές τιμές ο άσος για ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει κίνητρο και αξίζει να πάρει κάποιος το συγκεκριμένο ρίσκο.

Σπέτσια-Νάπολι 1 (5.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr