Λαβράκιας

Με ημίχρονο τελικό για Βιλεφράνς

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 08:10

Στην Γαλλία, υπάρχει το μπαράζ διαβάθμισης σε Β΄ και Γ’ κατηγορία ανάμεσα στην Βιλεφράνς και την Κεβιγί που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Με ημίχρονο τελικό για Βιλεφράνς

Πρόκειται για διπλές αναμετρήσεις όπου δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και η ομάδα με τα περισσότερα τέρματα παίρνει την θέση στην δεύτερη κατηγορία. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα γκολ μετά τα δυο ματς, τότε στον επαναληπτικό οι δυο πλευρές οδηγούνται στην παράταση και αν χρειαστεί στα πέναλτι.

Το πρώτο ματς διεξάγεται στην έδρα της Βιλεφράνς. Οι γηπεδούχοι καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν έχουν δείξει εξαιρετική εικόνα ειδικά εντός έδρας, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και υπάρχει πίστη για επίτευξη του στόχου.

Στο πρωτάθλημα έχασε την απευθείας άνοδο κυριολεκτικά στο τέλος και με μόλις έναν βαθμό διαφορά.

Από την άλλη πλευρά, η Κεβιγί περιορίστηκε στην 18η θέση της δεύτερης κατηγορίας, με πρόβλημα στο γκολ και με μέτρια παρουσία στα εκτός έδρας.

Έδειξε στο μεγαλύτερο διάστημα της περιόδου, ότι δυσκολευόταν να σταθεί απέναντι σε ομάδες που είχαν τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας κάτι που λογικά μπορεί να γίνει και τώρα.

Με τα δεδομένα αυτά, ο άσος έχει προβάδισμα, αλλά επειδή πρόκειται για κρίσιμο ματς που οι άμυνες θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αξίζει το ρίσκο και σε ημίχρονο-τελικό.

Βιλεφράνς-Κεβιγί 1 (2.40)

Βιλεφράνς-Κεβιγί Χ-1 (4.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr