Λαβράκιας

Με κόρνερ και γκολ… μισάωρου!

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 08:10

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στα Τίρανα της Αλβανίας, όπου έχουμε τον πρώτο τελικό της νέας διοργάνωσης του ΟΥΕΦΑ, το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, ανάμεσα σε Ρόμα και Φέγενορντ.

Με κόρνερ και γκολ… μισάωρου!

Δυο σχολές που είναι αντίθετες ποδοσφαιρικά, καθώς η Ρόμα με Ιταλικό στυλ μπορεί να παίξει καλύτερη άμυνα, πόσο μάλλον έχοντας και τον Μουρίνιο στον πάγκο της, ενώ η Φέγενορντ είναι του άκρως επιθετικού ποδοσφαίρου, με πολύ τρέξιμο και δημιουργία φάσεων.

Το τι μπορεί να υπερισχύσει σε ένα παιχνίδι είναι γρίφος αλλά δύσκολα τουλάχιστον ο Ολλανδικός σύλλογος θα αλλάξει τρόπο και τακτική, καθώς δεν γνωρίζει κάτι άλλο.

Με τα δεδομένα αυτά, μπορεί η επιλογή των κόρνερ να είναι αρκετά καλή, αφού και η Ρόμα ανεβάζει παίκτες από τα πλάγια, και δημιουργούνται καταστάσεις κινδύνου στην αντίπαλη εστία.

Μια επιλογή είναι αυτή για ειδικά στοιχήματα αλλά θα κοιτάξουμε και το πρώτο γκολ από την πλευρά της Φέγενορντ.

Οι Ολλανδοί θα μπουν δυνατά για να αιφνιδιάσουν, να πάρουν τον έλεγχο και αν πετύχουν κάποιο τέρμα να βάλουν δύσκολα στους Ρωμαίους και παράλληλα μεγάλο άγχος για την συνέχεια.

Το πρώτο γκολ της Φέγενορντ στο ματς είναι ανάμεσα στο 8-9 απόδοση και συγκεκριμένα αν καλύψουμε το πρώτο μισάωρο του αγώνα ανά δεκάλεπτο, βγάζουμε κέρδος.

Ρόμα-Φέγενορντ Κόρνερ Over 10,5 (2.25)

Ρόμα-Φέγενορντ Γκολ Φέγενορντ 1-10 (8.45)

Ρόμα-Φέγενορντ Γκολ Φέγενορντ 11-20 (8.25)

Ρόμα-Φέγενορντ Γκολ Φέγενορντ 21-30 (8.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr