Λαβράκιας

Αξία στο διπλό!

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 08:15

Και φτάσαμε αισίως στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα όπου υπάρχουν αρκετά σενάρια για πρόκριση στην επόμενη φάση σε αρκετούς από αυτούς.

Αξία στο διπλό!

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα και συγκεκριμένα στον 8ο όμιλο, η Ατλέτικο Τζούνιορ από την Κολομβία, υποδέχεται την Ουνιόν Σάντε Φε από την Αργεντινή.

Οι γηπεδούχοι με νίκη θα είναι στην επόμενη φάση ενώ έχουν ελπίδες ακόμα και με ισοπαλία (ανάλογα με το αποτέλεσμα της Φλουμινένσε).

Αντίθετα, η Ουνιόν για να προκριθεί έχει μόνο μια επιλογή και αυτή είναι να κερδίσει το παιχνίδι. Η ομάδα από την Αργεντινή έχει την καλύτερη άμυνα στον όμιλο, έχοντας δεχτεί μόλις δυο τέρματα σε πέντε αγώνες που έχει δώσει και με όπλο την συμπαγή γραμμή στα μετόπισθεν, πιθανόν να ψάξει το ένα γκολ που μπορεί να της χαρίσει την νίκη-πρόκριση.

Η Ατλέτικο Τζούνιορ λογικά δεν θα ρισκάρει και αυτή από την αρχή, με το παιχνίδι να αναμένεται αρκετά κλειστό.

Σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες, με το διπλό σε τιμές που ξεπερνούν τον τριπλασιασμό, να αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα.

Παράλληλα καλή επιλογή είναι και η ισοπαλία στο ημίχρονο ενώ αν κάποιος θέλει να ρισκάρει περισσότερα σε μονό αποδεκτό, συνδέει ημίχρονο και τελικό σε Χ-2.

Ατλέτικο Τζούνιορ-Ουνιόν Σάντα Φε 2 (3.30)

Ατλέτικο Τζούνιορ-Ουνιόν Σάντα Φε Χ Ημ. (2.00)

Ατλέτικο Τζούνιορ-Ουνιόν Σάντα Φε X-2 (5.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr