Λαβράκιας

Πληθώρα ειδικών στοιχημάτων!

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 08:10

Έφτασε η μεγάλη ώρα, με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε δυο βαριές φανέλες, όπου Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν κατακτήσει 19 τρόπαια συνολικά.

Πληθώρα ειδικών στοιχημάτων!

Ο τελικός διεξάγεται στο «Σταντ Ντε Φράνς» του Παρισιού και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην πόλη του φωτός για το μεγάλο παιχνίδι.

Φυσικά και το στοιχηματικό ενδιαφέρον αυξάνεται καθώς υπάρχουν πολλά ειδικά στοιχήματα που αξίζει κανείς να ασχοληθεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι, κυνηγώντας μάλιστα και υψηλές αποδόσεις.

Γκολ στο… ημίχρονο

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης στην διαδρομή τους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ έχουν δώσει από δώδεκα παιχνίδια. Η Λίβερπουλ παρουσίασε over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε 7 από αυτά (ποσοστό 58%) ενώ η Ρεάλ σε οχτώ σε εξ’ αυτών (με ποσοστό 66%).

Ομάδες που έχουν πολλούς παίκτες μεσοεπιθετικά που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους και η συγκεκριμένη επιλογή έχει το ρίσκο της (λόγω της κρισιμότητας του αγώνα) αλλά η απόδοση είναι άκρως ικανοποιητική.

Τέρμα στο τελευταίο τέταρτο

Ένα ακόμα ειδικό στοίχημα με τέρμα είναι να σημειωθεί κάποιο γκολ στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα. Ειδικά η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σημειώσει 9 στα 26 που πέτυχε στην διαδρομή της ως τώρα, κυρίως με τον Μπενζεμά. Βέβαια και η Λίβερπουλ δεν πάει πίσω με πέντε γκολ σε σύνολο 30 τερμάτων.

Μπενζεμά και Σαλάχ

Όσον αφορά τους σκόρερ, ο Σαλάχ από την Λίβερπουλ και ο Μπενζεμά από την Ρεάλ είναι οι παίκτες που παίρνουν κατ’ εξοχήν τις περισσότερες προσπάθειες αλλά έχουν και την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα καθώς στην φετινή διοργάνωση είναι οι πρώτοι σκόρερ για τις ομάδες τους.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει σκοράρει ήδη 12 τέρματα ενώ ο Μπενζεμά 15, με τον Γάλλο φορ μάλιστα να έχει πετύχει πολύ κρίσιμα τέρματα στον δρόμο για τον τελικό, κόντρα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Οι αποδόσεις βέβαια για anytime scorer δεν θεωρούνται στοιχηματική ευκαιρία αλλά έχουν βάση για ποντάρισμα. Κάποιος μπορεί να ρισκάρει σε αυτούς τους δυο παίκτες και σαν πρώτοι σκόρερ του ματς για να ανεβάσει την απόδοση. Ο Σαλάχ είχε 33% σαν πρώτος σκόρερ στα ματς της διοργάνωσης ως τώρα και ο Μπενζεμά 42%, αντίστοιχα.

Κάρτες

Μια ακόμα κατηγορία που έχει ενδιαφέρον για ποντάρισμα είναι οι κάρτες στο ματς. Στα δώδεκα παιχνίδια που έδωσε η κάθε ομάδα, η Ρεάλ είχε τις διπλάσιες κάρτες από την Λίβερπουλ (29 κίτρινες ενώ η Λίβερπουλ 14). Πιο σκληρή μεσοαμυντικά ομάδα η Ρεάλ με παίκτες που πέφτουν δυνατά στην μπάλα, όπως οι Κασεμίρο και Μιλιτάο. Από την Λίβερπουλ, τις περισσότερες κάρτες έχει πάρει φέτος ο Μίλνερ αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει βασικός. Διαιτητής είναι ο Γάλλος Τουρπέν που δεν βγάζει εύκολα από το τσεπάκι του, τις κάρτες αλλά σίγουρα οι «μερένχες» μπορούν να τελειώσουν το ματς με περισσότερες κάρτες.

Κόρνερ

Για το τέλος έχουμε τα κόρνερ. Η Λίβερπουλ σε 12 ματς ως τώρα είχε 86 κερδισμένα κόρνερ, δηλαδή 7,1 μέσο όρο. Η Ρεάλ είχε αρκετά λιγότερα, με 53 (4,5 μ.ο.) και εδώ θα μπορούσαμε κάλλιστα να επιλέξουμε με βάση την παραπάνω στατιστική.

Συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ να κερδίσει περισσότερα κόρνερ από την Ρεάλ αλλά και για κάθε ομάδα ξεχωριστά να κυνηγήσουμε τα κόρνερ με το line (όπως παρουσιάζεται παρακάτω με τις επιλογές για ποντάρισμα).

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης Over 1,5 Ημ. (2.70)

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης Γκολ 81-90 (9.95)

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης Σαλάχ anytime scorer (2.15)

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης Μπενζεμά anytime scorer (2.15)

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης: περισσότερες κάρτες (1.87)

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης Λίβερπουλ: περισσότερα κόρνερ (1.45)

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης Λίβερπουλ Over 6,5 κόρνερ (2.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr