Λαβράκιας

Για διπλό η Ααλεσουντ

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 12:22

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Χάουγκεσουντ υποδέχεται την Ααλεσουντ, με τις δυο πλευρές να πραγματοποιούν αντίθετες πορείες.

Για διπλό η Ααλεσουντ

Συγκεκριμένα η Χάουγκεσουντ βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα και ήδη υπάρχει μεγάλο άγχος και πίεση για την αποφυγή των θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό. Παράλληλα εντός έδρας δυσκολεύεται να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ειδικά όταν οι αντίπαλοι παίζουν «σφικτά», και για τον λόγο αυτόν έχουν μόνο μια νίκη σε τέσσερα παιχνίδια (και τρεις ήττες).

Αντίθετα, η Ααλεσουντ προέρχεται από δυο σερί νίκες και μάλιστα στο τελευταίο κόντρα στην Γιερβ το έκανε με ανατροπή στο σκορ. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και υπάρχει η πίστη για ανάλογη συνέχεια με στόχο να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και τα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου.

Με τα παραπάνω δεδομένα, το διπλό σε τιμές αουτσάϊντερ (που αγγίζουν τον τριπλασιασμό), αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό.

Χάουγκεσουντ-Ααλεσουντ 2 (2.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr