Λαβράκιας

Ισοπαλία στη Μάλτα

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 13:46

Σε φιλική αναμέτρηση στο «ΤαΚάλι», η Μάλτα φιλοξενεί την Βενεζουέλα, με τους γηπεδούχους να κάνουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους ενόψει των υποχρεώσεων στο Nations league.

Ισοπαλία στη Μάλτα

Η Μάλτα σίγουρα δεν είναι ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο αλλά τουλάχιστον βγάζει μαχητικότητα και προσπαθεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο.

Στα δυο πιο πρόσφατα φιλικά ματς που έδωσε εντός έδρας, η Μάλτα επικράτησε με 2-0 του Κουβέιτ και 1-0 του Αζερμπαιτζάν, και σίγουρα ο αντίπαλος που έχει τώρα δεν αποτελεί φόβητρο.

Η Βενεζουέλα δεν κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ μέσω των προκριματικών της Λατινικής Αμερικής, κάτι που ήταν αναμενόμενο αλλά στον πάγκο παρέμεινε ο Αργεντινός προπονητής, Πέκερμαν που θέλει να κάνει αλλαγές και να δει και άλλους παίκτες.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση λοιπόν, η Μάλτα θα κάνει πρόβα τζενεράλε ενώ η Βενεζουέλα αρκετές δοκιμές.

Με αυτό το σκεπτικό, και παρότι η Βενεζουέλα είναι ένα κλικ ανώτερη, θα κοιτάξουμε την έκπληξη στην ισοπαλία που πληρώνει κοντά στο 4.00

Μάλτα-Βενεζουέλα Χ (3.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr