Λαβράκιας

Δυάδα από Βραζιλία

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 13:55

Λίγες οι σημερινές αναμετρήσεις, με τα παιχνίδια της Λίγκας Εθνών να ξεχωρίζουν αλλά με αποδόσεις που θεωρούνται αποτρεπτικές. Έτσι, γίνεται αναγκαστική στροφή στην Βραζιλία.

Δυάδα από Βραζιλία

Η πρώτη περίπτωση είναι ο άσος της Αμέρικα Μινέιρο που υποδέχεται την Σεαρά. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι εντός έδρας σε τέσσερις αναμετρήσεις και με σύμμαχο το γεγονός αυτό θέλουν να παλέψουν φέτος για μια θέση στην πρώτη εξάδα και την είσοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες της επόμενης περιόδου.

Η Σεαρά δυσκολεύεται στο ξεκίνημα της σεζόν και το πρώτο μέλημα είναι η εξασφάλιση της παραμονής. Μόνο μια φορά στα έξι τελευταία κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία της.

Η δεύτερη επιλογή είναι το διπλό της Ατλέτικο Παραναένσε κόντρα στην Ζουβεντούδε. Η Παραναένσε ψάχνει σταθερότητα στην απόδοση της για να μπορέσει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, έχοντας αποδείξει ότι έχει τις δυνατότητες για να το καταφέρει.

Η Ζουβεντούδε διαθέτει το χειρότερο παθητικό τερμάτων στην μεγάλη κατηγορία και ουσιαστικά θα πρέπει να δώσει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία. Το διπλό σε τιμές αουτσάϊντερ αξίζει το ρίσκο.

Αμέρικα Μινέιρο-Σεαρά 1 (2.37)

Ζουβεντούδε-Ατλ. Παραναένσε 2 (2.72)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr