Λαβράκιας

Νάσβιλ από ημίχρονο και με… χάντικαπ!

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 08:14

Για το πρωτάθλημα MLS στην Αμερική, το Νάβσιλ φιλοξενεί το Σαν Χοσέ.

Νάσβιλ από ημίχρονο και με… χάντικαπ!

Αναμέτρηση που είναι ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι και από την στιγμή που η απόδοση είναι σε χαμηλές τιμές θα ψάξουμε ειδικά στοιχήματα για να ανεβάσουμε την τιμή, προσπαθώντας παράλληλα να γλιτώσουμε τα μεγάλα ρίσκα.

Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις αγωνιστικές αήττητου, ευελπιστώντας να το επεκτείνουν, με στόχο να διεκδικήσουν φέτος το κάτι παραπάνω μέσω των πλέι-οφ.

Σε τέσσερα παιχνίδια εντός φέτος είναι αήττητοι (ενώ πέρσι τελείωσαν το πρωτάθλημα χωρίς ήττα εντός), διαθέτοντας παράλληλα και έναν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος (τον Γερμανό, Μουχτάρ).

Από την άλλη, το Σαν Χοσέ παραμένει στα χαμηλά στρώματα, με εμφανέστατο πρόβλημα στην άμυνα, καθώς παίζει φουλ επιθετικά και υπάρχουν πολλά κενά. Δύσκολα λοιπόν θα αντέξει στην πίεση του Νάσβιλ, με τον άσο να έχει σημαντικό προβάδισμα.

Με τα παραπάνω λοιπόν δεδομένα, θα πάμε με τον άσο του Νάσβιλ από το πρώτο ημίχρονο ενώ παράλληλα θα ποντάρουμε και στην νίκη των γηπεδούχων με περισσότερο από ένα γκολ διαφορά.

Νάβσιλ-Σαν Χοσέ 1/1 (2.55)

Νάσβιλ-Σαν Χοσέ 1 (-1,5 HC) (2.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr