Λαβράκιας

Με ρίσκο στον άσο της Κοριτίμπα

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 08:10

Για την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, η Κοριτίμπα υποδέχεται την Παλμέιρας και είναι το μοναδικό παιχνίδι από την σημερινή μέρα που θα ασχοληθεί η στήλη.

Με ρίσκο στον άσο της Κοριτίμπα

Η Κοριτίμπα είχε την πρώτη απώλεια βαθμών εντός μετά το 1-1 με την Σάο Πάολο, ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Όπως και να έχει πάντως, η έδρα διατηρείται αήττητη και είναι το βασικό κλειδί για την φετινή της πορεία, με στόχο να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη εξάδα και το Κόπα Λιμπερταδόρες της επόμενης περιόδου.

Η Παλμέιρας προέρχεται από εύκολη νίκη επί της Μποταφόγκο εντός, διατηρεί μεγάλο αήττητο σερί αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη και με την άσχημη παράδοση που έχει.

Στις 15 τελευταίες επισκέψεις της στο γήπεδο της Κοριτίμπα, η Παλμέιρας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει και μάλιστα τώρα έχει να αντιμετωπίσει την γηπεδούχο που δείχνει πιο δυνατή από άλλες χρονιές.

Με τα παραπάνω δεδομένα, η πρώτη σκέψη πάει στην κόντρα της Παλμέιρας με τον άσο να τιμολογείται πάνω από 3,50 και να αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό.

Κοριτίμπα-Παλμέιρας 1 (3.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr