Λαβράκιας

Στο 3.00 η Χέλσινγκφορς

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 08:10

Επανέναρξη στην Α’ Φινλανδίας μετά την διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και υπάρχει μια αναμέτρηση που κεντρίζει το στοιχηματικό ενδιαφέρον καθαρά λόγω απόδοσης.

Στο 3.00 η Χέλσινγκφορς

Πρόκειται για την αναμέτρηση της Χέλσινγκφορς με την Βάασα που διεξάγεται στις 23.00 το βράδυ του Σαββάτου.

Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη από την έναρξη της σεζόν αλλά ο χρόνος που είχαν λόγω διακοπής για τις Εθνικές, σίγουρα θα έχει βοηθήσει τον τεχνικό, Μίξου Πατελάινεν για την βελτίωση της εικόνας.

Πρόκειται μάλιστα για έναν προπονητή, που λατρεύεται στις τάξεις της Χέλσινγκφορς (κυρίως από τους οπαδούς) και σίγουρα θα του δοθεί και ο απαραίτητος χρόνος.

Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα για την ανάκαμψη της, ώστε να ανακτήσει πρωτίστως ψυχολογία και κατ’ επέκταση να μην μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στα πλέι-αουτ (που λογικά εκεί θα συμμετάσχει μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας).

Από την άλλη πλευρά, έχουμε μια Βάασα που μπορεί να διαθέτει μια από τις πιο παραγωγικές επιθετικές γραμμές, αλλά στα μετόπισθεν έχει αρκετά θέματα να λύσει. Τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, δεν βοηθούν για να μπει δυνατά στην μάχη της εξάδας.

Με τα παραπάνω δεδομένα, αξίζει το ρίσκο στον άσο της Χέλσινγκφορς, κυνηγώντας μια απόδοση που ξεπερνά τον τριπλασιασμό, σε μόνο αποδεκτό.

Χέλσινγκφορς-Βάασα 1 (3.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr