Λαβράκιας

Αξίζει το διπλό της Χέλσινγκφορς

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 13:22

Για τα προημιτελικά του κυπέλλου Φινλανδίας, διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΠΚ-35 και την Χέλσινγκφορς.

Αξίζει το διπλό της Χέλσινγκφορς

Ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας σε δεύτερη και πρώτη κατηγορία αντίστοιχα και σίγουρα το βασικό ζητούμενο είναι να μην μπουν σε περιπέτειες αναφορικά με τον υποβιβασμό (μέσω της διαδικασίας των πλέι-αουτ).

Η ΠΚ-35 έχει εμφανέστατο πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ δεν εκμεταλλεύεται κατάλληλα τον παράγοντα της έδρας καθώς σε πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα που συμμετέχει, έχει πετύχει μόλις μια νίκη.

Η Χέλσινγκφορς πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας επί της Ιλβες εκτός και πήρε ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Μίξου Πατελάινεν πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του και το κύπελλο μπορεί να αποτελεί πρόκληση για μια καλή παρουσία.

Με αυτά τα δεδομένα, το διπλό της Χέλσινγκφορς είναι σε υψηλές τιμές που αγγίζουν τον τριπλασιασμό και αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό.

Π Κ 35-Χέλσινγκφορς 2 (3.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr