Λαβράκιας

Τουκουμάν σε υψηλές τιμές!

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 08:15

Για το πρωτάθλημα Αργεντινής, η Βελέζ υποδέχεται την Ατλέτικο Τουκουμάν σε μια αναμέτρηση που είναι πιο «ανοιχτή» από ότι μαρτυρούν οι αρχικές αποδόσεις.

Τουκουμάν σε υψηλές τιμές!

Η Βελέζ μπορεί να δείχνει ποιοτικότερη ομάδα, αλλά το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό με μόλις μια νίκη σε πέντε αναμετρήσεις.

Είναι δεδομένο ότι το μυαλό όλων είναι στο Κόπα Λιμπερταδόρες όπου είναι στην φάση των «16» και μάλιστα επικράτησε με 1-0 στο πρώτο ματς με την Ρίβερ Πλέιτ, σε εμφύλιο και μεσοβδόμαδα ακολουθεί ο επαναληπτικός.

Κάτι παραπάνω από βέβαιο λοιπόν ότι στο ματς πρωταθλήματος θα υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα, με αρκετά πολύτιμα εργαλεία να ξεκουράζονται για το Λιμπερταδόρες.

Από την άλλη πλευρά, η Τουκουμάν αποκλείστηκε στο κύπελλο Αργεντινής αλλά ο στόχος είναι η παραμονή στην μεγάλη κατηγορία καθώς είναι σε χαμηλές θέσεις στον ειδικό πίνακα υποβιβασμού.

Θα τα δώσει όλα καθώς θέλει οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς από εδώ και πέρα και την ευνοεί το τάιμινγκ της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Το διπλό είναι σε αποδόσεις που ξεπερνούν το 3.60 και αξίζει σε μονό αποδεκτό ενώ για αυτούς που δεν θέλουν να ρισκάρουν πολύ, καλή περίπτωση και η διπλή ευκαιρία του Χ2.

Βελέζ-Ατλ. Τουκουμάν 2 (3.60)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr