Λαβράκιας

Για διπλό η Τομπένσε

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 12:31

Στην Β’ Βραζιλίας, η Πόντε Πρέτα φιλοξενεί την Τομπένσε.

Για διπλό η Τομπένσε

Διαφορετικές διαδρομές για τις δυο πλευρές, με την Πόντε Πρέτα να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού και την Τομπένσε να παλεύει για την 4αδα.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε συνεχή πίεση καθώς δεν μπορούν να βρουν σταθερότητα στην απόδοση τους, οι ισοπαλίες δεν βοηθούν να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη ενώ έχουν τέσσερα παιχνίδια να κερδίσουν στο πρωτάθλημα, με μεγάλο μειονέκτημα το σκοράρισμα αλλά και η δημιουργία φάσεων.

Χωρίς άγχος οι φιλοξενούμενοι καθώς ήδη έχουν κάνει υπέρβαση και θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να διεκδικήσουν μια θέση στην 4αδα και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Αήττητοι στα επτά τελευταία παιχνίδια, με το γκολ να έρχεται εύκολα και ζητούμενο είναι πλέον να έρθουν και οι νίκες εκτός (έχει τέσσερις ισοπαλίες σε επτά εξορμήσεις).

Το διπλό προσφέρεται ως απόλυτο αουτσάϊντερ σε τιμές που ξεπερνούν το 3,00 και αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό.

Πόντε Πρέτα-Τομπένσε 2 (3.45)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr