Λαβράκιας

Ρίσκο με Ντροχέντα

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 08:15

Στην μεγάλη κατηγορία της Ιρλανδίας, η Ντροχέντα υποδέχεται την Μποέμιανς, με τις αποδόσεις να είναι πολύ άδικες για τους γηπεδούχους.

Ρίσκο με Ντροχέντα

Η Ντροχέντα έχει «χτίσει» μια σημαντική διαφορά από τις δυο τελευταίες θέσεις και δύσκολα θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Μετά την νίκη επί της Ντάνταλκ έχει και καλή ψυχολογία, ψάχνοντας ένα καλό σερί για να αποδείξει ότι μπορούσε να πετύχει περισσότερα.

Η Μποέμιανς μπορεί να επέστρεψε επίσης στις νίκες κόντρα στην τελευταία Γιου Σι Ντι αλλά και πάλι δεν έπεισε με την εμφάνιση της. Ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά η φιλοξενούμενη χωρίς κάποιο κίνητρο.

Με τα παραπάνω δεδομένα, ο άσος αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό και τιμές μάλιστα πολύ ελκυστικές που ξεπερνούν το 4.00.

Για κάποιον βέβαια που δεν θέλει να ρισκάρει τόσο πολύ, καλή περίπτωση και η διπλή ευκαιρία της Ντροχέντα σε τιμές κοντά στο 1,80.

Ντροχέντα-Μποέμιανς 1 (4.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr