Λαβράκιας

Δυάδα από την Τσάμπιονσιπ

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 08:14

Δεύτερη αγωνιστική για την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, σε ένα πρωτάθλημα ανατροπών, εκπλήξεων αλλά και εξαιρετικά ικανοποιητικών αποδόσεων σε όλα τα επίπεδα.

Δυάδα από την Τσάμπιονσιπ

Το σημερινό παρολί προέρχεται λοιπόν από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Πρώτη επιλογή το διπλό της Μίντλεσμπρο επί της ΚΠΡ. Με ήττα ξεκίνησε η ΚΠΡ που σίγουρα δείχνει ότι χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει, λόγω των πολλών αλλαγών στο ρόστερ της.

Η Μίντλεσμπρο ξεκίνησε με ισοπαλία κόντρα σε ένα εκ των φαβορί για άνοδο, την Γουέστ Μπρόμιτς, έδειξε καλά δείγματα μεσοεπιθετικά, δημιουργώντας αρκετούς κινδύνους στην αντίπαλη εστία ενώ έχει στόχο φέτος να διεκδικήσει την άνοδο στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Καλή περίπτωση το διπλό έστω και σε τιμές οριακού φαβορί.

Η δεύτερη επιλογή αφορά τον άσο της Στόουκ με την Μπλάκπουλ. Η Στόουκ δέχτηκε δυο γκολ από στημένα με την Μίλγουολ και ηττήθηκε εκτός έδρας και σύμφωνα με τον τεχνικό, πρέπει να αποδείξει ότι ήταν μια κακή παρένθεση, έχοντας φέτος στόχο τουλάχιστον μια θέση για τα μπαράζ ανόδου.

Η Μπλάκπουλ μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της, αλλά σίγουρα υπολείπεται σε ποιότητα της σημερινής αντιπάλου και μένει να δούμε πως θα αντιδράσει, αν πιεστεί. Ο άσος κοντά στον διπλασιασμό, παίζεται…

ΚΠΡ-Μίντλεσμπρο 2 (2.37)

Στόουκ-Μπλάκπουλ 1 (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr